30 Ocak Paintball Organizasyonu

Biz saat 3 gibi düsünüyoruz ama degisiklik yapabiliriz saatte. Katılım sayısına ulastıktan sonra saati kesinlestiririz

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@candagli85
@kocak.gokay +1
@ahmet879
@PetrolHead +1
Şükrü +2
Burhan +1

Güncel liste budur arkadaslar gelecek varsa yoruma yazsın ekleyelim 🙂 su anda toplam 11 kisiyiz max 20 kisi aliyolar sahaya,saat olarakta 15.30 da orda olucaz 16:00 civarında da başlamaya hazırlanırız.Gecte olsa gelmek isteyen arkadaşları bekleriz oturup sohbet muhabbet devam edicez paintball sonrasında

SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Haydi Anadolu paintballa Eskişehir'de olmasam mutlaka gelirdim🙂 bende yapmak istiyorum ama sayımız Eskişehir'de az şimdilik 🙂

❤️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ❤️
❤️❤️Scw heryerde❤️❤️

Cumartesi yağmurlu ve hafif rüzgarlı gösteriyor , keşke pazar gününe alınabilseydi

Sahayı aldık cumartesi gününe, bende baktım şimdi hava durumuna hafif güneşli gösteriyor fazla yağmaz yağarsa da o yüzden sorun yok 🙂
673f13565e36b615feda37e482fe7131.jpg

@candagli85
@kocak.gokay +1
@ahmet879
@PetrolHead +1
Şükrü +2
Burhan +1

Güncel liste budur arkadaslar gelecek varsa yoruma yazsın ekleyelim 🙂 su anda toplam 11 kisiyiz max 20 kisi aliyolar sahaya,saat olarakta 15.30 da orda olucaz 16:00 civarında da başlamaya hazırlanırız.Gecte olsa gelmek isteyen arkadaşları bekleriz oturup sohbet muhabbet devam edicez paintball sonrasında

abiler benim cumartesi acil işim çıktı maalesef gelemeyeceğim 🙁 kusura bakmayın size iyi eğlenceler

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt