Kardeşim marka farkedermi? Motor yakıt performans düşüncen ne? Yani yakıt mı performans mı? Bir de 30 bine 2 sene evvel çok iyi araçlar vardı ama o araçlar 40 bine çıktı. Sen önceliklerini belirt inşallah forum sana yardımcı olur.30 bin lira kadar butcem var bu fiyata kadar ne onerirsiniz.
Valla asiri bir tuketim olmadikca sorun degil araba gunde 5 6 km bir sey yapacak ama satilabilirlik cok onemli bizim icin model yukseltmek amac cunkuKardeşim marka farkedermi? Motor yakıt performans düşüncen ne? Yani yakıt mı performans mı? Bir de 30 bine 2 sene evvel çok iyi araçlar vardı ama o araçlar 40 bine çıktı. Sen önceliklerini belirt inşallah forum sana yardımcı olur.
Bol şanslar. Bu zamanlarda fiyatlar yüksek. Bence ekim kasım gibi bakının
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Vallahi oyle fiyatlar cok ucuk ya da bana oyle geliyor bilemiyorum. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim iyi bayramlar.Bol şanslar. Bu zamanlarda fiyatlar yüksek. Bence ekim kasım gibi bakının
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
i 20 dışında diğer araçlar gayet makbul. sanırım ekim kasım ayını beklicez. çok teşekkürler.3-4 eklerek Hyundai i20 olabilir wv polo olabilir toyota auris olabilir. Açıkçası bunlar belki içine sinmeyecek fakat zannımca olabilecekler bunlar. Hayırlısı olsun. Paylaş aldığını. İyi bayramlar