Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence çok mükemmel olmuş kaldı ki bu araca farklı tip sportif tampon çeşiti çıkacaktır.(Aero tampon gibi). Araca güzel oturucak bir tasarım olursa makul değerlerde satıcağına adım gibi eminim.Bu tek kapılı hali bile satar gerçi 🙂
bence güzel olmuş..jantlara bayıldım açıkçası birde yanlardan ve önden hava kanal girişleri , daha ince koltuklar ve sağ sol egzos çıkışları ile daha güzel durur.
bence güzel olmuş..jantlara bayıldım açıkçası birde yanlardan ve önden hava kanal girişleri , daha ince koltuklar ve sağ sol egzos çıkışları ile daha güzel durur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.