LeonRider
Kayıtlı Üye
uzun süre sonra depomu fulleyip kaç km gideceğime baktım, dün 570 kilometrede ışık yandı, heralde 620 ya gider ya gitmez...
nasıl bir değer bilemedim...
Aah ah ben bilirim...🙂
uzun süre sonra depomu fulleyip kaç km gideceğime baktım, dün 570 kilometrede ışık yandı, heralde 620 ya gider ya gitmez...
nasıl bir değer bilemedim...
bana fazla yakıyor gibi geldi, bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz 🙂
ozan o trafik durumu ve havadaki nemle alakalı bu ara istanbul trafiği olması gerekenin üstünde yoğun bence normal... hava filtren ne durumda bide yağın onlarda tüketimi çok düşürüyo 5000km üzeri yapmışsan filtre ile değiştir zaten para değil...😱key:
valla Serhat, çok ama çok dikkat ederek kullandım, neredeyse hiç basmadım. hoş dediğin gibi arabanın bakımı aksadı, onunla ilgilenemiyorum, açık hava filtresi kullanıyorum uzun zamandır ona da bakmadım, buara hiç zaman ayıramıyorum arbaya malum yoğunluk var...
ozan önceden 1.6 2006 model golf5 im vardı ordan biliyorum aslında değer normal trafikle çok alakalı bu ara havalarda nanemollu yağ ve filtreler yakışı çok etkiler ben 1.8t ye ağır bakımdan sonra 16.9dan 12.00lara düştü hatta geçen gün yavaş kullanımda 9ları yakaladım rahat öyle diyim