vdtBocanegra
Kayıtlı Üye
Arkadaslar bugün kozyatagi optimumdan asagi sallanırken yüklendim biraz gaza birde baktım araç 5k devirde gaz kesti.sonra şaşkınlıkla bir daha denedim normal yürüdü.hızım 140-160 civariydi.
3. yüklenişimde tekrar gaz kesti ve arıza lambasını yaktı ve araç 5k deviri geçmiyor artik.
sanırım bişiler yandı çünkü aracın içine sıcak hava akımı geldi biraz, büyük ihtimal turbo ile alakali bi durum gibi geldi bana.
moralimi bozdu düğünüme 7 gün kala olacak işmiydi bu 🙁
araç daha 3.700km de 🙁 torbo ısınmadan aracla yürümem, sogutmadan aractan inmem, bu kadar özenirken araca bu durum hakikaten moralimi bozdu.
yarın (pz.tesi) doğuş oto maslak (araci satin aldigim yer) götürecegim pek tavsiye edilmese de.
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum sizce sebep ne olabilir ..
3. yüklenişimde tekrar gaz kesti ve arıza lambasını yaktı ve araç 5k deviri geçmiyor artik.
sanırım bişiler yandı çünkü aracın içine sıcak hava akımı geldi biraz, büyük ihtimal turbo ile alakali bi durum gibi geldi bana.
moralimi bozdu düğünüme 7 gün kala olacak işmiydi bu 🙁
araç daha 3.700km de 🙁 torbo ısınmadan aracla yürümem, sogutmadan aractan inmem, bu kadar özenirken araca bu durum hakikaten moralimi bozdu.
yarın (pz.tesi) doğuş oto maslak (araci satin aldigim yer) götürecegim pek tavsiye edilmese de.
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum sizce sebep ne olabilir ..