Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3.4.5 vites gaz basinca tekleme

Erdem34

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2018
Mesajlar
21
Yaş
32
1.4tsi 2011 leon bakim yapilali 1000km oldu aracta daha onceden yoktu yeni yeni 3 viteste devir biraz dusukken dip gaz yapiyorum hizlanmaya basladigi sirada tekleme yapiyor asiri derecede degil ama rahatsiz edici bazi yerlerde okudum araclari durdugu yerde devirde oynama oluyormus bende boyle bir durumda yok. Benzini herzamanki yerimden aliyorum ibre kirmiziya az kalmisti acaba ondanmi dedim fulledim yine ayni birde arabayi biraz sıkıstirdim yavaslayinca motor lambasi 2 kere yanip sondu. Aracta benzin yag hava filtreleri falan hepsi degistirildi bakimda bujileride degistirttim iridyum buji taktilar tanesi 35 liraydi ben bujilerden suphe ediyorum basina gelen veya bilgi sahibi olan arkadaslar neden olabilir veya cozum bulan varsa yazarsa sevinirim sali gunu servise gidicem bilgisayara baglatip baktircam bisey cikmazsa bujileri kontrol ettircem gerekirse degisicem duzelmezse nelere bakmam acisindan fikir verirseniz sevinirim. Tesekkurler iyi forumlar.
Bu arada arac 83 binde

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Bujiler doğru tırnak aralığında ayarlanıp takılmamış olabilir. Buji kabloları tam oturtulmamış olabilir ki en büyük ihtimallerden biri budur. Ya da buji kabloları veya bobin sağlıksızdır. Bunları kontrol ettirin.
 
Ateşleme sistemini kontrol ettirin komple oradan çıkacaktır sorun. Benim tahminin bobinde çatlak olduğu yönünde, şimdilik az olan tekleme zamanla artacaktır.
 
Son durum nedir servise gittiniz mi bazı ani hızlanmalarda eğer devir almadan performanslı kullanılacaksa ani gaz basımında fazla emisyon için karışım değerini ayarlayamaz birçok araçta böyledir bu tür durumda araçta vites düşürüp dip gaz yaparak vites büyütün aynı sorun oluyor mu


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Arkadaslar sorun cozuldu. 2.siradaki bobinin lastigi yirtilmis bobinde disari cikmis yuvasina oturmamis lastigi cikarttik bobini geri oturtup taktik arabanin gidiside seside kendine geldi :) bujiler degistirildigi zaman bobinleri geri takarken yerine oturmasi icin biraz fazla bastirmisti heralde o sirada lastigi ezdirdi zamanlada disari atti bobini heralde, kapagi actigimizda 2 3 cm yukarda duruyordu bobin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt