29 Nisan Buluşma Fotoğraflarları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef kavacıktan fsm' ye çıkış... Yani aynı nokta 🙂)) Camlar filmli, 140 lira 😀😀😀 ama 15 gün içinde ödeyince indirim yapıyorlarmış... Hakanıma geçmiş olsun ... HAHAHA 🙂)))

Maalesef kavacıktan fsm' ye çıkış... Yani aynı nokta 🙂)) Camlar filmli, 140 lira 😀😀😀 ama 15 gün içinde ödeyince indirim yapıyorlarmış... Hakanıma geçmiş olsun ... HAHAHA 🙂)))

hadi yhaaa üzüldüm 😀 geçmiş olsun hakanım biran önce öde indirimden yararlan 😀 bu arada hakan nerde görünmüyo forumda

hadi yhaaa üzüldüm 😀 geçmiş olsun hakanım biran önce öde indirimden yararlan 😀 bu arada hakan nerde görünmüyo forumda

ulan ibrahim ben sana yapardım derdim bişeyde 😀😀😀 neyse artık olsun kardeşlerim için 140 lira nedirki yaz memurrrrrrrr 😀 sende mürekkep biter bende para bitmez yardır 😀 erhanım burlardayımda 2 gündür giremiyodum işlerden dolayı sıkıntı yani ama gerçekten gece çok güzeldi bütün herkese özellikle btm ye teşekkürler diliyorum 😀😀😀

Kralsınız. Adamsınız. Harbiden hızlısınız baylar ... 😀 🙂))

güzel bir organizasyon olmuş, bir türlü nasip olmadı daha katılmak ama inş. bigün bende olurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,127Konu
763,842Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt