29 Nisan Buluşma Fotoğraflarları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir akşamdı..Herkese teşekkürler 🙂

Allah Muhabbetinizi Arttırsın en yakın zamanda böyle bi etkinlikle aranızda olmak dileğiyle...

Güzel akşamdı gelen herkesin ayağına sağlık,devamında her zamanki gibi bizi kavacık sapağından içeri sokan sevgili Barışada sevgilerimi iletiyorum😀

Çok güzel bir akşamdı gelen herkese teşekkürler. Gökhan abiyle buluşulacak mekan diye başka bir mekanda gelecek olanları beklemekte ayrı güzellikti 😀

Evet kesinlikle güzel bir akşamdı ve yok ben araba kullanacağım içmeyeyim düsturunun faydasını bir kez daha gördüm,😱key: Kavacıktan FSM dönüşünü yaptım saat 03:00 arkadaşlar gel şöyle sağa dediler, benden sonraki arabayı da kenara çekine hadi toplanıyoruz oldular ama arada tüm çabama rağmen üflettirdiler ve sonuç 48 promil, 😀 Memur arkadaş önce ehliyetinizi alıyoruz beyefendi deyince aklım oynadı 🙄 ama 48 promili görünce yüreğim serinledi vallahi...😀

Evet kesinlikle güzel bir akşamdı ve yok ben araba kullanacağım içmeyeyim düsturunun faydasını bir kez daha gördüm,😱key: Kavacıktan FSM dönüşünü yaptım saat 03:00 arkadaşlar gel şöyle sağa dediler, benden sonraki arabayı da kenara çekine hadi toplanıyoruz oldular ama arada tüm çabama rağmen üflettirdiler ve sonuç 48 promil, 😀 Memur arkadaş önce ehliyetinizi alıyoruz beyefendi deyince aklım oynadı 🙄 ama 48 promili görünce yüreğim serinledi vallahi...😀

seninle konuştuğumuz gibi bir 50'lik yeter abi.. fazlasına gerek yok 🙂)))))) geçmiş olsun.... 😀

walla seni bilmem ama ben ehliyetsiz yine dolanırım gibime geliyo abi 😀 yoksa 6 ay boyunca araba bana bakacak ben arabaya ama binip gidemeyecem... satarım valla 😀

dscf3261i.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,127Konu
763,842Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt