arthur
Kayıtlı Üye
hani bende futbolculuktan kalma biraz varda ugraşmam lazımamanda amannn sanada cıkarttıralım baklavaaları sende alt yapı varr 😱key:
hani bende futbolculuktan kalma biraz varda ugraşmam lazımamanda amannn sanada cıkarttıralım baklavaaları sende alt yapı varr 😱key:
vayy vayy vayy daha nelerini ögrenecez bakalımm spor sart abii onu bunu bilmemde salona bir ay gidiyom sıkılıyom bırakıyom devam etsek hepsi olurr dahani bende futbolculuktan kalma biraz varda ugraşmam lazım
aynen salaon sıkar benim gibi yap sürekli halısaha maçları ve yüzme. salona gidince sıkılıyo adam salon da kaynatacak bi ekiple gitsen sıkılmassın da olmayınca sap gibi .veya bay bayan karışık yerlere gitcenvayy vayy vayy daha nelerini ögrenecez bakalımm spor sart abii onu bunu bilmemde salona bir ay gidiyom sıkılıyom bırakıyom devam etsek hepsi olurr da
bu profildeki kim o zamannn😀 bu adam en az 75 kilo 🙂
biz boşunamı diyoruz 3 aydır kilo almamız lazım diee😀 ama bu yaza tamam cıksın tüm baklavalar böreklerr😱 ortak bi program yapacaz kaanla😉
Önemli olan cupra degıl yeğen önemli olan onun hakkını vermektir. Ali Abi'm ihtiyarlamis artık 🙂
Bırak Ali abi bu isleri bende cupraya biniyo yaşlı kurttur diyodum senin cupra aynasını aliyoken kediye donmustu 😀Serkanreis i unutmayalım
biz sahneleri sizin gibi gençlere bıraktıkBırak Ali abi bu isleri bende cupraya biniyo yaşlı kurttur diyodum senin cupra aynasını aliyoken kediye donmustu 😀