DUYURU 27.05.2016 avrupa yakası go-kart organizasyonu❗️❗️❗️

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğraşmayın benim kankimle Seço boşwer onları kanka biz Gönül'lerin birinciyisiz

yenibosnada karting de araçların tur zamanları kaç tur attığı falan döküm çıkarıyo bilgisayardan 🙂 tartışmata mahal yok 🙂bayraktan sonra finish e kimin geldiğinin önemi yok 😉

seatclubworld

yenibosnada karting de araçların tur zamanları kaç tur attığı falan döküm çıkarıyo bilgisayardan 🙂 tartışmata mahal yok 🙂bayraktan sonra finish e kimin geldiğinin önemi yok 😉

seatclubworld
Abi rovansini yapalimm

Sent from my iPhone using Tapatalk

seatclubworld

orda hızı kapatıyorlar canları sıkıldığı zaman 🙂

ama bi matematik yaparsak eğer;
ben finish e geldiğimde önümdeki iki kişi başlarken önümde olan iki kişi değildi 🙂 pist tede tanımdan geçsn bi ahmet vardı onuda 4-5 turda geçebildim 🙂 ahmetle o 4 tur sırasında bi kaç kişi geçtik ahmet ten ayrıldıktan sonrada bikaç kişi geçtim 🙂

seatclubworld

ama bi matematik yaparsak eğer;
ben finish e geldiğimde önümdeki iki kişi başlarken önümde olan iki kişi değildi 🙂 pist tede tanımdan geçsn bi ahmet vardı onuda 4-5 turda geçebildim 🙂 ahmetle o 4 tur sırasında bi kaç kişi geçtik ahmet ten ayrıldıktan sonrada bikaç kişi geçtim 🙂

seatclubworld

bu sıralama uzar gider bence bunun rovanşı olmalı 🙂

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt