Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masallah abi cok fena bir ibiza aldin bindgim en guclusuydu eskisehirde bizzat bindim esp si olsn yol tutusu gidisi lpg de az yakisi harika bisey 🙂 ayrica fr jantlari bende bu aracin 🙂
Masallah abi cok fena bir ibiza aldin bindgim en guclusuydu eskisehirde bizzat bindim esp si olsn yol tutusu gidisi lpg de az yakisi harika bisey 🙂 ayrica fr jantlari bende bu aracin 🙂
Satarsan eğer günün birinde Emreden başkasına Verme Yusuf..
Emre o arabanın üstüne koyar daha güzelleştirir onu Kanlıcaya giderken yanımdan geçişinden anladım arabanın gerçektende on numara araç emreyede bu yakışırdı zaten 😱key:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.