24.02.2013 Kanlıca Kahvaltı Buluşması Fotoğrafları

😀 ben bişey demiyorum.. Tek sitemim [MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] e
okadar çivi battı tekerimize Kahvaltı tabağına dokunamadan en çok yiyen yaftasınında sahibi olmuşken hediyelerden en azından polen filtresini hakettiğimi düşünmüyordum 😀

Geçmiş olsun abim yaptırdınmı lastikleri hemen 😀

Geçmiş olsun abim yaptırdınmı lastikleri hemen 😀

Hallettik Hasan yahu senin haberin olmadımı kahvaltı mekanına tam adım atmışken fark ettik yaptırdık geldik tam oturdum millet yemiş çıkarken bana demediklerini bırakmadılar sağolsunlar 😱key:

Hallettik Hasan yahu senin haberin olmadımı kahvaltı mekanına tam adım atmışken fark ettik yaptırdık geldik tam oturdum millet yemiş çıkarken bana demediklerini bırakmadılar sağolsunlar 😱key:

Ya arabaya hızlıca atlayıp gıdısını gordum abı iste fr farkı be abi lastikten haberdar ediyor hemen styleden sonra fr bambaska geldi bana içten kilitlemenin süresini bile ayarladık yok boyle bırsey.

😀 ben bişey demiyorum.. Tek sitemim [MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] e
okadar çivi battı tekerimize Kahvaltı tabağına dokunamadan en çok yiyen yaftasınında sahibi olmuşken hediyelerden en azından polen filtresini hakettiğimi düşünmüyordum 😀

puhahapuhaha

Gardaş millet yedi kalktı sen yeni başlayınca tabağına herkesin gözüne battı..
Hediye mevzuunda bende tufaya geldim..[MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] Gökhan abi dün hepsi senin dedi çekiliş iptal dedi bugün gözümün önünde çatır millete dağıttı🙁

puhahapuhaha

gardaş millet yedi kalktı sen yeni başlayınca tabağına herkesin gözüne battı..
Hediye mevzuunda bende tufaya geldim..@lejyoner gökhan abi dün hepsi senin dedi çekiliş iptal dedi bugün gözümün önünde çatır millete dağıttı🙁

😀😀

puhahapuhaha

Gardaş millet yedi kalktı sen yeni başlayınca tabağına herkesin gözüne battı..
Hediye mevzuunda bende tufaya geldim..@Lejyoner Gökhan abi dün hepsi senin dedi çekiliş iptal dedi bugün gözümün önünde çatır millete dağıttı🙁

Yalnız Dönüşte farketmedim zannetme için içini yedi basamadın diye (arabada yenge ve prenses vardı tabi basmaman en doğrusu o ayrı) ama bunu bildiğim için bende yüklendikçe yüklendim bakalım ne kadar bozmıycan kendini diye helal olsun şaşmadın çizginden ama başka bir buluşmada bi patlama bekliyorum ben senden 😀 😱key:

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt