​birde izmirde olsa organizasyon şöyle bir hafta sonu süper olur
Abi bilmezmiyim Latife ediyorum ben, Değişiklikleri de gördüm dükkanda Sömestrda ama nişan teleşından uğrayamadım.. Latife ediyorum ben allah dirlik-düzenini, sağlık-sıhhatini eksik etmesin; iş olsunda meşguliyetin bizi mutlu eder 😱key:Selçuk sen benim işlerimin yoğunluğunu bir bilsen,2 tane dükkanla uğraşıyorum,bir oraya bir buraya benim varisim berko halleder taze yetenek genç kan..😱key:
Walla Helal Olsun Berkem Ben de dahil Herkesi Şaşırttın tebrik ederim hakkaten taze kan oldun, Yaza muhakkak bekliyorum bunun aynısından😱key:dayım artık araba işlerini bana devir etti 😀
araç sayımız 7 oldu hadi hayırlısı 😀
Abi inşallah ilk zehri sen yuttun bizde takip ediyoruz elimizden geldiğince izini inşallah adanaya kafa tutacağımız günler olur 🙄7 değilde Balıkesirin dar ve küçük caddelerinde 70 tane SEAT la turladığımız görsel şölen yaptığımız günleri ölmeden görmek isterim🙂
Çağrı İnşallah Yaza, o çayı çorbayı birlikte içicez.. Şimdilik eve biraz uzağız malum "657 Olayları" kısmetse yazın çamlıkta içeriz çayımızı 😉Çöllü ile bir tanışmak nasip olmadı sözde kendimize çay çorba söyletecektik neyse bu yaz kısmetse
Bu arada asker Murat ın nöbeti olmazsa o da gelir,onu da ekle..
Organizasyonu ben yapıyorum diyosun ama gelip bana soruyorsun herşeyi 🙂 bu nasıl iş yengesinin bitanesi ? 🙂