2020 Yeni Leon Yol Tutuşu

Bu sitede ben sadece fransiz arabalarinin iyi sonuc aldigini gordum ne bmwsi ne mercedesi hepsi cuvalliyor bu teste gore ama sanki bir firma grubuna gore baz test gibime geliyir neden sadece fransizlar iyi bu teste onuda anlamis degilim bana cok mantikli gelen bir test degil

Ford testlerine de bakabilirsin. Bence alman araçlarının sorunu olabilir bu durum. Ford paşalar gibi her testten çıkmış.

Bu sonuçlara baktığımızda ve selefi araçlar ile karşılaştırdığımızda yeni leonun beklenenin çok altında kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Maliyetleri düşürme hırsı ve elektronik sistemlere fazla güvenme sebebiyle güven vermeyen sonuçlar ile karşımıza çıkan bir leon görüyoruz. Sert manevra günlük hayatta işime yaramıyor olarak görülebilir fakat bir kere başa gelen ve ölümle bitebilen bir savrulma anında araçlarımızın yere sağlam basmasının önemini anlarız ve sadece çok az zamanda başımıza gelebilecek böylesi durumlar için belli bir seviyenin üzerinde yol tutan araçlar ile sürüş yapmamız oldukça önemli. Bu videoda da Yeni Leonun eski nesillerine göre oldukça geride kaldığını söyleyebiliriz.

Kesinlikle, belki de bir kez bu hareketi yapmamız gerekecek ve o anda da bu kadar yanal kayma ile bana hiç güven vermiyor. İlla frene basacaksın diye bir kaide de yok açıkçası. Teknolojik olmayan güven vermeyen bir araç almak isteseydim. Gider dümdüz 90 senelerinde üretilmiş ABS, ESP, ASR hiç biri olmayan araçlara binerdim. Bu test leon için trajikomik geçmiş görünüyor.
Bence SEAT bu durum için sonraki version da upgrade çıkacaktır.

Bence de bir adım geride kalmış. Bu durum sadece Leon için geçerli değil. Yeni Golf de mevcut kasadan bir tık geride kalmış.

Sırf Renegade den fren testinden geçemediği için vaz geçip yine Leon’a dönen biri olarak bu 77km testi fecaat olmuş. Bu koşulları görmeyiz tamam da hadi gördük denk geldi yani, bi dalgınlık bi yorgunluk , hoşgörülür tarafı yok bunun tonla para veriliyor bu araçlara.

Sırf Renegade den fren testinden geçemediği için vaz geçip yine Leon’a dönen biri olarak bu 77km testi fecaat olmuş. Bu koşulları görmeyiz tamam da hadi gördük denk geldi yani, bi dalgınlık bi yorgunluk , hoşgörülür tarafı yok bunun tonla para veriliyor bu araçlara.

Bize gore tonla para hocam almanya fiyati 20 bin euro adamlarin asgari ücreti 1.500 euro bu arac c sinifi bir arac o yuzden bu paraya ancak bu kadar olur ne yapsinlar sana 100 bin euroluk arac kalitesi mi versinler

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt