Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba ekim 2019 da bu aracı aldım kışın aykana bu problemden dolayı götürdüm herhangi bi sorun yok dediler fakat artık cidden pis bir görüntü oluştu sizce gerçekten bu olağan bir durummu ben ilk defa boyle bir şey görüyorum
Buğu oluşmuş ve daha sonra leke bırakmış gibi duruyor.Elektirikciye gidip bi temizletilebilir.Benim farimda da olmuştu buğulamadan dolayı far beyni oksitlenmisti 1600 tl ye yeniden far beyni almıştım ama bu farlarda durum ne onu bilmiyorum.
Su lekesi gibi duruyor, içten olduğuna emin misiniz? Önce bir far temizliği yaptırın isterseniz, çıkmasa bile nokta şeklindeki izler kaybolur, içten ise farın açılıp temizlenip yeniden kapanması gerekebilir.
Bugu yapıp leke olarak kalmış, yetkili servise götürün, farın icinin açılıp temizlenmesi lazim, far açıldımı da düzen tutmuyor pek, o yüzden servis kaydı oluşsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.