2018 Style Leon'da Front Assist (Ön Bölge Asistanı) var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan era87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

era87

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Ben "0" km Style donanım paketli 1.6 TDI Leon almak ile az kilometreli 2018 Style donanımlı Leon arasında kaldım. 2019 modellerde ekran küçük, LED far yok birtakım özelliklerden kısılmış fakat çarpışma önleyen sistem Front Assist var. Bu özellik 2018 modellerde de var mı? Tam anlamı ile Leon kataloguna ulaşamadım ama sanırım yok. Emin olmak için sormak istedim ona göre almaya karar vereceğim.

Merhaba,

2018 ek donanimli style tsi sahibiyim. Front asist bildigim kadariyla yok ancak belki ekletilebilir. Full led, genis lcd ekran, geri gorus kamerasi, sun roof kesinlikle tavsiye ederim. 17” jant olayina girmeyin bence kesinlikle konfor olumsuz yonde etkileniyor.

Sent from my iPhone using SCW - SeatClubWorld

Merhabalar,

Ben "0" km Style donanım paketli 1.6 TDI Leon almak ile az kilometreli 2018 Style donanımlı Leon arasında kaldım. 2019 modellerde ekran küçük, LED far yok birtakım özelliklerden kısılmış fakat çarpışma önleyen sistem Front Assist var. Bu özellik 2018 modellerde de var mı? Tam anlamı ile Leon kataloguna ulaşamadım ama sanırım yok. Emin olmak için sormak istedim ona göre almaya karar vereceğim.

style pakette ekran ve led farlar hep opsiyondu. 2019 modellerdede bunları opsiyon olarak alabilirsiniz, yada Fr- xcellence paket alırsanız standart. Front assist 2019 modellerde standart oldu öncesinde opsiyondu

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt