Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2018 Polo vs 2017 Ibıza

En Full paketlerin tanitimini yapmislar boş kasaların fiyatlari 75-80 bin/ full donanımda 100 -110 dan aşağı sanmiyorum hatchback ve küçük bir arac yerine o rakamlara (passat ,audi, octivia vs) daha geniş ve oturaklı sedan bir arac tercih ederdim. Benim şahsi görüşümdür.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vw grubunun fiyat politikası her zaman bellidir. Bahsettiğiniz rakamlara çıkmayacak. LEON FULL ACT DSG fiyatını aşan bir fiyata nasıl IBIZA FR satılsın ? sizce mantıklı mı?
 
Kesinlikle haklısınız fakat genel amaç hangisinin daha çok beğenildiğini öğrenmek :XD

vw iç dizaynını her zaman begenmisimdir keza bu araçta da muazzam olmuş yine galiba hayalet göstergelerde koymuşlar.

İbiza ise kasa olarak çok çok güzel duruyor keskin hatlar led tasarimlari dikkat cekiyor.

Yani ne biliym hocam ben karar vermezdim heralde ama yinede çok pahali olur bunlar


Seat Leon CR-Style 1.6TDİ Manuel 2011 White Edition
 
Vw grubunun fiyat politikası her zaman bellidir. Bahsettiğiniz rakamlara çıkmayacak. LEON FULL ACT DSG fiyatını aşan bir fiyata nasıl IBIZA FR satılsın ? sizce mantıklı mı?

Seat piyasasina çok hakim değilim ama vw de opsiyon olarak led far led stop cam tavan artı sunroof surus konfor paketi park sensörü act si dsg si jantı ıvırı zıvırı vs vs üstelik birde bunlara hayalet gösterge eklenmiş (10 bin tl) ee arac bide 2018 kdv-ötv ve yeni tasarım bedeli olacak illaki bunlarin hepsi = ..........bin tl siz mantıklı düşünüyorsunuz boşlukları doldurursunuz yada bekleyelim arac piyasaya cikinca hep beraber ögrenelim


Seat Leon CR-Style 1.6TDİ Manuel 2011 White Edition
 
Araç oluşturma kısmından İspanya sitesinde aşağıdaki şekilde aracı topladığımda 20.400 € gibi bir fiyat çıkmakta.

FR + cam tavan + full LED + 18" + kablosuz şarj + TV/NAVI + 8" + adaptatif süspansiyon seçimi + sportline difüzörlü arka tampon...
Bu da aracın TR fiyatının 79 - 80 bin civarında olması gerektiğinin kanıtı açıkçası.

Aynı şekilde şuan ki LEON FR EcoTSI DSG için bir araç oluşturup fiyat kıyaslarsanız..
( 28.700 € gibi bir rakam çıkıyor.. ekstra 18 jant + TV/NAVI + sportline difüzör .... )
TR satış fiyatlarında, hatta hafif üstte olduğunu göreceksiniz. şu an bu şekilde bir donanımlı leon FR TR fiyatı 104.000 - 105.000 civarında.
genel.PNG

3.png
 
İkiside çok güzel duruyor, sadece arkada ki süs egzoz çıkışları çin malı oyuncak arabalarına benzetmiş pek sevemedim. F/P açısından bakılacak olursa her zaman ki gibi seatın önde olacağı ayrıca görüntüsünün de polodan hiç basit durmaması ıbızayı önde tutuyor zaten fotoğraflardaki araçların ikiside en full donanımlı olduğu için ikiside cezbedici duruyor ama ibizanın baz paketi ile full paketi arasında dış görüntü açısından çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum fakat poloya gelicek olursak fotoğraftaki araç R-line paket galiba haliyle ön tampon ızgara vs şeyler trendline comfortline paketlerinde farklı olucaktır zaten fotodaki polo aracı gösterende biraz dikkat edilirse ön tampon ızgaralar vs... sonuç olarak yeterli bütçeniz varsa kesinlikle polo, ama bütçe orta düzeyse ve donanımlı bir araç düşünülüyorsa İbiza


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ikiside harika ama ibiza bi tik onde gibi kesin polo daha pahali olur diye dusunuyorum


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt