Sabah 9.30 da gittiğim servisten saat 13.30 da çıkabildim.
Tam işlemler bittimi acab diye düşünürken bir haber geldi ve akü arızası olduğu iletildi,ayrıntı almaya çalışsamda tam olarak akü’de ne gibi bir arıza olduğu net olarak iletilemedi.şu an görevini yapıyor ancak ilerleyen günler için garanti veremeyiz dediler.İşin şu tarafı da var,geçenlerde 2 ayrı günde araç marş alırken zorlanmıştı “sendeleyerek gıy gıy sesi ile” çalışmıştı.Birgün eşim de bu durumu farketmiş.Neyse dedim ki iş akü şakaya gelmez,daha önce akü ile alakalı 2 kötü anım var çünkü.
İyi niyet kapsamında 1150tl olan varta marka start stop özellikli aküyü,450tl gibi bir fiyata taktılar. 45 bin bakımı için de 1078tl + 165tl fren hidrolik yağı değişimi oldu.Özetle 1700tl ye gibi bir fiyat ile servisten ayrılmış oldum.
Trim sesi ile alakalı da çalışma saatlerinin son yarım saati olmasına rağmen yine de araca usta ile birlikte binerek bir rur attık çorlu içerisinde.kendisi de ön konsol ve vites bölgesinden gelen sesleri tıkırtıları duydu.Daha kötülerine şahit olduğunu iyi tarafından bakabilirsin şeklinde yaklaşımı oldu.bende zaten forumlardan bu konun kronik olduğu yönünde yazılar okuduğumu ilettim.Sabahtan birgün aracı getirin tüm gün bizde kalmalı ve inceleyerek özellikle ön konsolu komple sökmeleri gerekeceğini iletti “bu duruma ben çok sağlıkı bakmıyorum açıkçası” .
90 tl ye motor korumada yapabileceklerini ilettiler ancak ben tercih etmedim.
Özetle,servisten ve servis danışmanından memnun kaldım diyebiliyorum.sadece çok beklemek zorunda kaldım o biraz beni gerdi,sağlık olsun.”cumartesi ve yoğun olmalarından kaynaklandığını iletti servis danışmanı ki onlarda kendilerinde haklılar”
Herkeze kazasız belasız günleri ve sürüşler dilerim...