2017 Leon'u beklemeli miyim?

burakcalik

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son 1 aydır araştırmalar yapıyorum, ilk aracımı alacağım inşallah ve Seat Leon Fr'da karar kıldım.

Sıfır alacağım ancak 2017 Leon komple değişiyor ve güzel özellikleri var. Acaba beklemeye değer mi emin olamıyorum. Fiyatı çok artar mı, tahmini ne kadar olur, ötv değişiklikleri de geliyor bu aracı ne kadar etkiler, kafamda onlarca soru var 🙂 Şuan beklerken bile 2 haftada 1500 TL civarı arttı fiyatı.

Ayrıca 2017 Leon alacak olsam tam olarak ne zaman elime ulaşır tahmini? Çok bekler miyim?

Teşekkürler.

Fiyat 6-7 artar diordu dogustaki satis elemani makyajli icin. komple degisyor derken? Ben oyle komple degisen bir araba goremedim hatta degisiklikleri bir seferde sayabilecek kadar az sonucta makyajlaniyor kasa degistirmiyor.bence 1 ay bos yere beklemissiniz 15 ekimde 1000 tl dunde mesela 1000 tl zam daha geldi bayilerdeki stoklar sikinti.ama araba aciliyetiniz yoksa ve paranizda varsa makyajliyi daha cok begendim diosaniz bekleyin yani sonucta fazladan vereceginiz 6-7 bin tl bile olsa bu cok da bosa gitmez hem 2017 hem makyajli olarak ikinci el olarak satarken 3-4 fazlaya gider bu sizin maddiyatinizla ve zevkinizle alakali yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Son 1 aydır araştırmalar yapıyorum, ilk aracımı alacağım inşallah ve Seat Leon Fr'da karar kıldım.

Sıfır alacağım ancak 2017 Leon komple değişiyor ve güzel özellikleri var. Acaba beklemeye değer mi emin olamıyorum. Fiyatı çok artar mı, tahmini ne kadar olur, ötv değişiklikleri de geliyor bu aracı ne kadar etkiler, kafamda onlarca soru var 🙂 Şuan beklerken bile 2 haftada 1500 TL civarı arttı fiyatı.

Ayrıca 2017 Leon alacak olsam tam olarak ne zaman elime ulaşır tahmini? Çok bekler miyim?

Teşekkürler.

Ben de sizin gibi çok kararsız kaldım ama makyajlı araçlar 2017 mart gibi gelecekmiş. Yenilikler bence güzel beklemeye değer ancak döviz kuru çok yükseldi ve ne olacağı da belli değil tahmini 6 8 bin civarı zam gelecek gibi en az. Karar tabi ki size ait. Ben de aynı kararsızlık içindeydim ancak beklememeye karar verdi ve bayiye gittim bugün ellerinde çok fazla seçenek yok. Hayırlısı olsun

aracın ham fiyatı 55 bin tl ve üzerinde bir rakam olacaksa otomatikmen 115 bin tl ye çıkacak bunu da göz önünde bulundur.Yeni ötv düzenlemesine göre ham fiyatı 55 bin ve üstü araçlarda ötv %45 ten %74 e çıkıyor yani alacağınız leon 90-95 bin tl civarında olursa eğer 2017 den sonra 115 bin tl civarında alacaksınız örnek makyajlı kasa full olanı 90 bin tl üzerinde olursa aracı 115 bin civarında fiyata almak zorunda kalacaksınız.ben 1,5 ay önce fr dsg plus paket actsiz aldım bayii indirimi ile 77750 tl ye.şimdi zam gelmiş beklemedim iyi ki de öyle yapmışım.

Ben olsam beklemezdim daha 4-5 bin gelir üstüne birde mart gibi olacak. Ve bence tek artısı el freni

8" ekran opsiyonel mi olacak acaba bununla ilgili bir bilgi var mı?

Ata dizel seçeneği martta gelecek. Benzinliler ocak veya şubat sanırım.

8" ekran opsiyonel mi olacak acaba bununla ilgili bir bilgi var mı?

Ata dizel seçeneği martta gelecek. Benzinliler ocak veya şubat sanırım.
Muhtemelen opsiyon olur su an bile 6.5 inç en büyük ekran o opsiyonel.Standart sanmıyorum 8 inç ekranlı gelsin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55.000x1.45x1.18=94.100 tl yi gecerse sayet makyajli fr ozaman sikintiya girer otv den dolayi ama zannetmiyorum yani suan fr plus paketli fr i 82.600 e veriolar 6-7 bin zamlansa makyajli diye gene o rakamin her turlu altinda kalir bence tdi dsg yi dolduracak olanlar ve golf a3 alacaklar evhamlansin otv den

Devletin paramızı çalması olayından dolayı bence beklemeyin. Fakirleşiyoruz. Para biriktirerek zar zor aldığımız araçlarda bir de üstüne daha da koyacağız. Premium benim için bitmiştir. Fakir daha da fakirleşiyor ama zengin zeten zengin. Ona koymaz...

Bence hiç beklemeyin fiyatı zaten suanki kasadan fazla olcak bu normal tabikide fakat + ötv zammı gelicek baya tuzlu olacağını dusunuyorum bu şekilde 😎

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt