2017 KJ1 İbiza Led Far Aldım Yardım

FurkanDestan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Öncelikle merhaba , yeni kasa ibiza aracıma bugün led ampül siparişi verdim. Fotoğrafta gördüğünüz marka. Araçta arıza lambası yaktırır mı ? Yada bu marka daha önce led kullanan oldumu yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 3E69A55A-3CF5-49DC-A95C-266923AFD098.png
    3E69A55A-3CF5-49DC-A95C-266923AFD098.png
    112.4 KB · Görüntüleme: 131
  • F7AD1A62-8032-4547-B943-18448E2D38D1.png
    F7AD1A62-8032-4547-B943-18448E2D38D1.png
    62.5 KB · Görüntüleme: 115
Arkadaşlar Öncelikle merhaba , yeni kasa ibiza aracıma bugün led ampül siparişi verdim. Fotoğrafta gördüğünüz marka. Araçta arıza lambası yaktırır mı ? Yada bu marka daha önce led kullanan oldumu yardımlarınızı bekliyorum
Bunları daha önce görmedim bildiğim kadarı ile arkası böyle olanlar far arka kapağının tam kapanmamasina neden oluyor @AdeM59 tecrübeli bu konuda

Yakın takip 😉

Şu ledleri takabilir miyiz ? Çok mu kötü durur şöyle görünüm etmek için @memet_one @AdeM59 ?

uD6Nl4lsTxOHXPo4WYxhmg.jpeg

Son düzenleme:

Aldığınız led’inçalışma watt ı kaç bu önemli düşükse eger beyinin arıza olarak algılama ihtimali var ama denemeden bilemeyiz şuan çünkü hiç yeni kasa ibizayı inceleme şansım olmadı henüz 🙂
Birde eger ampulun arkasındaki kapak ampule yakısa kapak sorun yaratabilir biz o sebetten trakya grubumuzdaki arkadaşlarla genelde aliexpressten r3 marla metal püsküll sogutucu olan ledi tercih ediyoruz 🙂

Trakya'dan gönderildi..

Aldığınız led’inçalışma watt ı kaç bu önemli düşükse eger beyinin arıza olarak algılama ihtimali var ama denemeden bilemeyiz şuan çünkü hiç yeni kasa ibizayı inceleme şansım olmadı henüz 🙂
Birde eger ampulun arkasındaki kapak ampule yakısa kapak sorun yaratabilir biz o sebetten trakya grubumuzdaki arkadaşlarla genelde aliexpressten r3 marla metal püsküll sogutucu olan ledi tercih ediyoruz 🙂

Trakya'dan gönderildi..

Şu bilgiler bir işimize yarar mı peki ?
22-rxq3jQSiGBbJmybvEoA.jpeg

Trakya'dan gönderildi..
Sağolasın hocam , bu konuda biraz cahil kaldık bilmeden araştırmadan sormadan aldım, gelsin deneyip tecrübeleri aktaracağım

39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt