Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın teybinin üzerinden konsol içinden biyerden, az birşey bozuk yol oldumu titreme gibi ses geliyor. Elimle konsolun üstüne baskı uyguladığımda geçiyor. Sizce bu sesi nasil gecirebilirim. Eskiden ses azdı takmıyordum ama artık rahatsız edici oldu
Aracın teybinin üzerinden konsol içinden biyerden, az birşey bozuk yol oldumu titreme gibi ses geliyor. Elimle konsolun üstüne baskı uyguladığımda geçiyor. Sizce bu sesi nasil gecirebilirim. Eskiden ses azdı takmıyordum ama artık rahatsız edici oldu
Ön cam ve yan direklerin buluştuğu yere keçe koyun sandalye altına kaymasın diye konulanlardan ses gelmeye devam ederse ön tarafta hoparlör koyulan kısımı kontrol edin
Yorumlarınız için teşekkürler. Ses gelen yeri net olarak tespit ettim ama buranın iç kısmına nereden ulaşabilirim. Bilgisi olan var mı? Resimde işaretledim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.