Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2016 ibizam sabah calismiyor

Allah rahmet eylesin ins sorun cozulur beni ugrastirmaz suan servisteyim bakalm ins ....
[doublepost=1472454023,1472453338][/doublepost]
arac hangi motor?
1.2 tsi motor
[doublepost=1472482873][/doublepost]aracı bugun servise vermiştim simdi aldım burda paylaşmak istedim aracımda bir sorun bulamadılar akünün testini ve beynine bktılar bana çok şaşırtıcı bir cevap verdiler debriyaja tam basmıyorsunuzdur diye :D bende güldüm dedim ilk defa debriyaja basmıyoruz dedim bizimde vw arabamız vardı kardesm dedim debriyaja basmasam 3.cü denemede nasıl calısıyor dedim ? cevap veremediler simdiklik bi sikıntı yok dediler bende aracımı aldım her sabah çalıstırıyorken video kaydı yapıcam bakalım kim haklı kim haksız zaman göstericek ilginiz ve alakanız için tesekkür ederim....
saygılarımla
 
0 araçta aklıma gelen ilk şey kalitesiz benzin oldu, servise göster bence yakıt filtresini ve yakıt pompasını kontrol ettir..
[doublepost=1472417184,1472416896][/doublepost]Metin abi @kirlisakal sence neden yapar abi bu sorunu?
bırcok neden olabilir..yakıt pompası tekliyor olabilir...bujılerde sıkıntı olabilir...atmosferik motorda nedenler coktur..ıyı bir ustanın bakması lazım...usta para kazanma derdinde nedenler cok olabilir cebe zarar olmasın...test etmeden karar vermeyin.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: goku
1.2 tsi motor atmosferik mi geciyor ben anlamadim ama akü buji beyin herseyi baktilar daha sifir arac zaten aku yu olctuler sorunu suan yok aracimin ins da olmaz yardimlariniz ve kiymetli bilgileriniz icin saolun..
 
Abilerim Merhabalar 2016 ibizam var son 1 haftadir aracim sabah ilk calistirmada mars yapiyorum calismiyor ya da calisiyor stop ediyor bazende hic anahtari çevirmemisim gibi duruyor sizce nedendir ? Acil yardim ve yorum bekliyorum
Simdiden cvp verecek abilerime tskler ederim....


Marş motorunun kömürü oluyor genelde. Bölüm bölüm şekilde. Eğer bir tanesi kırılırsa ve araç durduğunda o kırık kısma gelirse ateşleme yapmıyor diye biliyorum. Marş motorunu kontrol ettirmenizde fayda var...
 
merhaba benimde eski aracımda vardı bu sorun ama o 2005 model fabia idi ve tüplüydü.anakrada yaşıyorum ve mayıs ayına kadar sabah serin soğuk havada tekliyip stop ediyordu ama yazın düzelmişti. bende soruna çare bulamamıştım ama sigortaları kontrol ledince biraz düzelmişti.
 
Geri
Üst Alt