Kardesim aramıza hoş geldin aracın hayırlı olsun kaplama için bostancı koprüsünde yer var dostlarımıza yaptırdıgımız ön arka. Ve aynalar komple 250 tl 1 sinif mazeme garantili düşünürsen benimle itibata gecersinArkadaşlar Merhaba, istanbul anadolu yakasında bu araca ufak tefek şeyler yapabilicek yer arıyorum..
spoiler - lip - folyo kaplama vs.
ve ayrıca cupra ön - arka tampoqn aramaktayım bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı ?
bakmak lazım 🙂 var var da aracını merak ettik forumda tek ibiza fr si olan sensin 😀 tampon işi kolayArkadaşlar Merhaba, istanbul anadolu yakasında bu araca ufak tefek şeyler yapabilicek yer arıyorum..
ve ayrıca cupra ön - arka tampon aramaktayım bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı ?
sistemden baktım da cupra ön ve arka tampon yok fr için belirtilmemiş...cunku zaten normal tampon değil fr sport tampon fr araç...yani cupraya cevirmeye gerek yok...cupra tampon olsa arka ön size çok pahalıya patlar mesela 5000 lira bir rakamdan bahsediyoruz 🙂 kolay gelsin aracınızla fazla oynamayın garantiniz bitsin ondan sonra...Arkadaşlar Merhaba, istanbul anadolu yakasında bu araca ufak tefek şeyler yapabilicek yer arıyorum..
ve ayrıca cupra ön - arka tampon aramaktayım bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı ?
Spoiler,marspiel,difizör ve polo lip yaptırdığımız yer var. Spoiler,marspiel,difizör 365 TL lip ise 70 TL. Sem Tuning. İstersen numarasını verebilirim. @Ceresma
Evet biraz yakit yuksek gibi .ama malum istanbul trafigi.
Suan benim dizel ibiza bile trafikte 6.4 ten assagi dusmuyor.;(