ılk cıktıgında kesınlıkle cok kotu olduğunu dusunuodum o yüzden gıttım oncekı kasada en son fr lardan bırını aldım 🙂 sonra zamanla gozum ondızaynına alışmaya başladı. ama hala kendı arabamı daha cok beğenerek bakıyodum. sonra full led sunroof 18 jant kırmızı bı fr gordum 🙂 tamam bunu ıstıyorum dedım ama hala aracın arka dızaynı hıc hoşuma gıtmıyordu, neyse geçenlerde gıttım bayıye oturdum pazarlığımı yaptım ıstedıgım araba 58000 cıvarına gelıyodu buraya kadar hersey tamam sonra fr test surusune çıktım (dikkat edersenız o kadar kararlıyım ki once pazarlığı bitiryorum sonra test )neyse ılk olarak on konsol hıc olmamış cok duz duvar gıbı geldı bana hıc estetık yok, neyse çıktım yola ikincisi yol bılgısayarı blutoot vs bırdefa bızımkı gıbı kullanışlı degıl gereksız seyler var (bu ayrıntı belkıde kendı aracıma alıştığım ıcınde olabılır) sonra performans bekledıgımın cok altında cıktı yada cok abartıldığı ıcın beklentımı yüksek tutmuşum son ve en onemlıssı yalıtım, tamam bıraz daha ıyı olmuş ama hala zayıf lastık uğultusu bu kasada da var tabıkı nısbeten bıraz daha az ama eger bır arabaya 58000 lıra para verıyosam o sesı duymak ıstememek te benım en buyuk hakkım benım aracımdaki tek sıkayetım da yalıtımdı. neyse yalıtım sıkıntısından sonra zaten hıc uzatmadım hemen dondum. ben bı dusuneyım donecem dedim. o günden sonra zaten beğenerek bındıgım aracım bana daha hoş geldi 😀 ben bana gore olumsuz yanlarından bahsettım tabıkı de daha ıyı yanlarıda var ama ben aracımı 42500 e aldım bu 58000 aradaki 15000 lırayı sunroof ve ledler harıc kesınlıkle haketmıyor.