2013 Model 1.4 85hp İbiza Ağır hasar kayıtlı alınır mı?

emirhancakir

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar öncelikle hepinize. İstanbul/Pendik de ikamet ediyorum. Burada hasarlı araç alım satımı yapan bir firma var. Genellikle araçların %98 hasarını onarıp %2 lik bırakıp satıyorlar. Şuan bir araç gelmiş bugün ilana koyulmuş. Halamın Leon aracı var hastayım zaten Leona. Otoban da bana mısın demiyor. Sol şerit en az 200 benimdir 🙂 Yakıtı da aşırı ekonomik 140'ı geçmedikçe. O arabayı kullandıktan sonra hastalık oldu bende Seat. Konumuza dönelim.

Araç 2013 Model 9600 Km de. Station Wagon. Ağır hasar kayıtlı. Çalışır, sorunsuz yürür durumda. Sadece ön tamponu komple kırık solundan, çamurluk ve kaput sol köşelerden farın üstünden ve yanından ufak düzeltme ve boya istiyor. Şoför koltuğunun airbag'ı açılmış. Airbag'ı yaptırmasam da olur.

Station araçları her zaman çok seviyorum. Eski aracım da station Elantra idi. Konforunu ne Leon ne de 2011 Honda Accord da almıştım. Yeni aracımın da bu araç olmasını istiyorum ama sizlere de danışmak istiyorum.

Aracın fiyatı: 26.900 TL

Sizce alınır mı arkadaşlar?
Bu kadar param zaten yok, kredi çekip alacağım. Aynı aracın hasar kayıtsız, değişensizine 40 bin istiyorlar. Sırf değişeni yok, hasar kaydı yok diye 20 bin de fazla vermek mantıklı gelmiyor. Satmaya da satmam. Satacağım zaman da fiyatını da ona göre yazarım. Sizler bu duruma ne diyorsunuz arkadaşlar?

26 ya alırsın bir o kadarda masraf yaparsın şuan 1.2 tsi 90 hp 45.900 lira sağlam pazarlıkla 42.00 civarına kapatırsın aracı riske gerek yok hasarlı aracı satamazsında

Hasarlı aracı satmak tabi ki zordur. Ancak o kadar fazla kredi de çekemem sorun orda 🙂 Yoksa çekebilsem Leon alırım 1.2 TSI. 26 bin de masraf etmekten kastınız nedir mesela? Ne masraf çıkabilir ki? Aracın her şeyi çalışıyormuş ve yürüyormuş sorunsuz şekilde. Ben de bunu merak ediyorum o kadar masraf ne çıkartabilir? Aracın hiç bir kuşağında sorun yok gördüğüm kadarıyla. Bütün hatları birebir ok gibi dümdüz. Simetri takıntısı olan birisiyimdir ve aşırı dikkat ederim bu durumlara. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

şimdi aracı satacak kişi aracın hatalarını açık açıl söylemez dıştan araba çok temiz düzgün görünebilir ama şasede bir sıkıntı varsa motoru çalışır durumda olur ama ne malum bir 5 bin km sonra motor yemiyeceği hasarlı araba alıp düşünüceğinize ya biraz modeli düşürün veya fiyatı bira arttırıp kazasız ne olduğunu bildiğiniz birşey bakın derim ama karar sizin

Bence hiç bulaşma paranın üzerini tammla temiz bi arac al agır hasarlı araca kasko yapmıyorlar bilgin olsun ve aracın son sahıbı olursun gerek yok maceraya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim her aracın bir alıcısı vardır. Yalnız parayı geçtim ailen çoluğun çocuğun için kazalı arabadan uzak durmak lazım. Tavsiyem iyi bir ustaya her cm karesine varıncaya kadar baktır uygunsa al. Kasko yapılmaz değil yapılır yüksek farkla. Ancak 70-80 binlik araca kasko yaptırmayan var

Bende astra h almistim komple boyali .ucuz fiyat cektigim haldezor sattim. Paran senin nakitin.hastalik olur bisi olur Allah korusun.okdr nakitini o araca baglama derim.skissan galeriye gitsen 15 dicek sana eminim.bicoguda almicak.ayriyetten darbeye dayali bisiler illaki cikcak.seni cok iyi anliorm.bnde son paramla iyi olsun die ole bi tercih yapmistim.bidaha yapmam

Gerekirse 3-5 ay bekle temiz bir araç al.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt