Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bugun acık konusmak gerekırse servıse gıttıgımde leon fr da bakmaya gıttım cıddı cıddı ama erkan bey le bayaga samımı olduk braz daha bekle yenı leon bellı oldu dedı paylasmak ıstedım. buda cupra ymıs?
bencede exeo daha basarılı
dogrudur sadece Erya kaynaklı bellı oldugunu belırtmek ıcın paylasmak ıstedım dogruluk payı ne kadardır ama tam bılmıyorum ınt baska leon modelleri var eryaya gore buymus
Bu hafta içinde Kayadibi'ne uğradığımda hem serviste hem de satışta 2013-2014'ten önce kasa değişimi olmayacak diye söylendi bana da. Zira Leon'lar hala deli gibi satmakta.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.