Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 leon Alanların anahtar bilgisini öğrenebilirmiyim..
ne kadar etsende bir anlamı yok.aracı alırken opsiyon sayfasında çift sustalı anahtar verilecektir yazıyormu ? Yazmıyor onun için bu pazar savaşı o anahtardan bile kar yapıyor.Nasılki ilk gelen gelenler full donanımlı olup sonrasında tutuldu bu araba diyip içini boşaltıp aynı paraya verdiler buda öle.2008de aldığımızda leon çift sustalı anahtarlı geldi makyajlandıkdan sonra araba donanım olarak boşaltıldıkdan sonra sanırım tek sustalı anahtar verilmeye başlanmış.
Aynen klasik seat işte ilk gelen kasa her zaman full olur 50bin tl satar sonra bakar ooo satış rekorları kırıyor o zmn biz donanımları boşaltalım aynı paraya verelim der.Seat bunu hep yapmıştır her kasasında leon ibiza altea...
Ben mail attip cvp aldim aldigim cvp su benim
Aracim ilk 2012 serisi olaak gelenlerden ben mart 2012 aldim sonra yani mayistan sonra gelenler oyle almis yalana bak dogus oto bitti gozumde ya allahtan arabami seviyorum 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.