Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ibiza style 1.4 85 hp

hayırlı olsun bende bugün gittim baktım hoşuma gitti araç sen bir dene izlenimlerini buraya yaz ona göre fikrim olsun :) katlanır ayna olması süper bide leon gibi o zaten bitirdi beni :D hayırlı olsun tekrar güle güle bin
 
Off yaw canım sıkıldı :)
Normalde aracımı yarın teslim alacaktım fakat satış temsilcisi gümrükte işlemlerin uzadığını aracın bu cuma yada en geç pazartesi elimde olacağını söyledi.(inanak mı kanka :) )
Bu şekilde beklemek adamı öldürüyor...
 
ehehe ben de parasını verdiğim halde baya beklemiştim arabayı 40 gün oldu alalı benimki de 29 ekim tatiline denk gelmişti işte... aracın çekişinde çok büyük bi sorun yok ama CUPRA nın da dediği gibi rampalarda sadece bayılıyo vites küçültüp yüksek devirle kurtarabilirsin... pişman olmanı gerektirecek birşey yok... şimdiye kadar şehiriçinde düz yolda beni hiç rezil etmedi :) tokatladığım markaların modellerin haddi hesabı yok :)
 
Geri
Üst Alt