Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ibiza style 1.4 85 hp

ibizastyle2011

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Kas 2010
Mesajlar
71
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Aslında leon aşığıyım ama maddi durumlardan dolayı leon alamadım bende onun kadar güzel olmasada ibiza almaya karar verdim.yaklaşık 3 gün önce seat ibiza 2011 style in siparişini verdim.Ancak burada okuduğum kadarıyla 1.4 motor ve 85 hp yi pek tavsiye etmiyorlar.

Araçtan performans bakımından çok şey beklemiyorum ancak öyle bir anlatıyorlar ki sanki bir yokuş çıkarken arabada da 5 kişi varsa yokuşta kalacak zannettim :)

Açıkçası severek siparişini verdiğim ve heyecanla beklediğim ibizam için içimde bir yerlerde bir karamsarlık ve pişmanlık oluştu ?
 
Hoş geldiniz SCW ailesine hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
 
2 hafta önce 1.2 80 bg bve clıo aldım rampada motora gore ıyı gıdıyor 1.4 elbettekı zorlanır ama bence sıkıntı cıkarmıyacaktır.. hayırlı olsun aracınız bence pısmanlık yaratmayın kendınıze :):)
 
bence karamsarlığa ve pişmanlığa kapılmayın herkesin bir arabadan beklentisi farklıdır. eğer sizin içinize sindiyse keyfini çıkarın
 
bende yenı uyeyım bırgun gırmessem foruma eksıklıgını hıssedıyorum :)
 
Arabanızı siz kendiniz kullanıp test edin,kişilerin söylediğine bakmayın.
 
o araba 5 değil 7kişi tıksan rampada kalmaz emin olabilirsinçok performanslı değil fakat iyi bir arabadır içinde kalmasın git bi test et rahatlıycağını düşünüyorum ne kadara maloldu aldığın araç? bu arada aramıza hoşgeldin....:eek:key:
 
Hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler.Araç gayet güzel içiniz rahat olsun.Leon kadar güçlü olmasada ibiza daha ayrıcalıklı araçtır:p:D

xx
 
Geri
Üst Alt