2011 seat ibiza referance 1.4 85 hp hakkında sorular

hahaha mesajımdan sonra gelince bana sandım 😀 donanım haberede üye değilim nası yani dedim 😀

hiç rastlamadım ama 2.el tsi leonlara? 0 larının fiyatları oldukça pahalı ona yetişemiyoruz maalesef. bagaj ise ailecek inceledik bizimkiler yeterli dedi çok büyük değil de idare eder dediler 🙂
Valla internetteki fiyatlara pek aldanmamak lazım.
Geçenlerde bir tanesiyle pazarlık yapmıştım.
Hatırladığım kadarıyla 50 bindeydi 1 parça lokal boya vardı. Adam telefonda 28 bin TL gibi bir fiyata inmişti.

merhaba kayadibi hilal ben araç almayı düşünürseniz yardımcı olurum 0216 365 17 14

teşekkür ederim 🙂

ohohoo hocam ben 2006 dan beri üyeyim önce xbox bölümünde açtığın başlıkları biliyorum sonra seat bölümündede denk geldim son zamanlarda 😀😀😀

xbox tam bi olay benim için ya 😀
Valla internetteki fiyatlara pek aldanmamak lazım.
Geçenlerde bir tanesiyle pazarlık yapmıştım.
Hatırladığım kadarıyla 50 bindeydi 1 parça lokal boya vardı. Adam telefonda 28 bin TL gibi bir fiyata inmişti.

fiyat baya iyiymiş leon buldum ama iki kapılıydı . konyada da 2.el bulmam baya zor görünüyor tsi leonlardan 2. el

3 haftadır aracımı kullanıyorum.Gayet memnunum fakat Benim araçla ilgili tek sorunum 1 depo benzinle(160 tl ) şehir içinde 450 km yol yapabildim.Aynı araçtan arkadaşımda da var şehir dışı ve şehir içi 1 depo ile 600 km yapmışlar.Bende niye böyle oldu anlamadım.Çok da anlamıyorum açıkcası aracın benzin yakışı normal mi çok mu ?

Konu ile ilgili tecrübeleri olan arkadaşlardan bilgi verecek olan olursa çok mutlu olacağım.

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt