çıkma zor şans işi...serviste astarlı 2011 seat leon içinArkadaşlar 2011 leon benzim kapağım çatladı nerden bulabilirim bilemiyoruz sormadığım yer kalmadı bana yardımcı olacak varmı acaba
ebayda gönderim yok...yedek parça yurda girişi yasak 🙂merhaba, çıkma kapak olur mu? ( 97 tl )
SEAT-LEON-3-2011-2011-DEPO-KAPAGI-MEKANIZMASI
[doublepost=1454527634,1454527475][/doublepost]yurt dışından da alabilirsiniz..
Seat Leon Fuel Filler Flap 1P0809905AGRU 1P0809905BGRU New Genuine Seat Part | eBay
ebayda gönderim yok...yedek parça yurda girişi yasak 🙂
senin linkteki açıklama aynı şu şekil 🙂Metin abi Türkiye'ye deniz yoluyla gönderim yapılıyor,
100 usd sınırını aşmayan ve 2 adeti geçmeyen ürünler gümrüğe takılmadan ülkemize ulaşıyor diye biliyorum..
araç parçası ise ruhsat bilgileri ile teslim alınabiliyor, adet sayısı 1 olduğundan ticari amaç ile alınmadığı ve
şahsın kendi aracına kullanacağı teyit ediliyor.
Ebay'da italya hariç dünyanın heryerine gönderilebileceği belirtilmiş abi.
senin linkteki açıklama aynı şu şekil 🙂
Shipping:
Will ship to Turkey. Read item description or contact seller for shipping options. | See details
gemi,ucak vs farketmez sonucta gümrüğe geliyor ve içi açılıyor 🙂 memur bu sağ solu belli olmaz...ben bi logosuz panjur getirttimde ispanyadan kırk dereden su geldi 😀 satıcıyla temasa gecsen bile bilmez o apti tr de ne olup bitiyor yollar hemen 🙂 trye açık olanlar favorimdir cunku ona göre posta paket hazırlanıyor...postayı bilmeyenler gümrükte takılıyor vergiye tabi tutma ihtimali yuksek...ben yıllarca yurtdışına gider gelirim gümrükler maalesef böyle pakete göre muamele + yedek parça yasak normalde🙂 abi anladığım kadarı ile gemi ile taşınacağı ancak satıcı ile iletişime geçip kargo detayının görüşülmesi istenmiş
gemi,ucak vs farketmez sonucta gümrüğe geliyor ve içi açılıyor 🙂 memur bu sağ solu belli olmaz...ben bi logosuz panjur getirttimde ispanyadan kırk dereden su geldi 😀 satıcıyla temasa gecsen bile bilmez o apti tr de ne olup bitiyor yollar hemen 🙂 trye açık olanlar favorimdir cunku ona göre posta paket hazırlanıyor...postayı bilmeyenler gümrükte takılıyor vergiye tabi tutma ihtimali yuksek...ben yıllarca yurtdışına gider gelirim gümrükler maalesef böyle pakete göre muamele + yedek parça yasak normalde
şans işi oldu artık bu tür şeyler risk...ben birkaç sefer denedim geldi ama zorla 🙂 çinden sıkıntı olmuyor nedense politik herşey.birde memur insifiyatı..abi tecrübelisin saygı duyarım🙂