Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 leon 1.4 tsi aracimi teslim aldim 34 BB 7220

cenk hayirli olsun kardesim; gule gule kullan kazasiz belasiz..

bence en asagi 1000 km boyunca aracina yuk alma ve devir konusunda zorlama. ilk calistirmada en asagi 1 dakika, stop ederkende en asagi 45 sn beklemeyi unutma..
ayrica 1500 kmde yagini degistirmen dogru olmaz. cunku yag ancak alisiyor motora ve verimli hale geliyor. o yuzden yagini kullanmaya devam et. cok istiyorsan 6000-7000 kmde degistirirsin.
en kisa surede binmek istiyorum :D

aynen riza bende ilk calistirinca yakit 0.7 ye inene kadar bekliyorum anlik stop ederkende 1 dk bekliyorum yakiyorum sigarami :) ilk gorusmemizde kullan kardesim
 
Hayırlı olsun Kazasız belasız keyfini sür arabanın,,,:eek:key:

Sen yeni bir efsane aldın :D :D
 
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..:)
 
bu arada yakit konusunda 2000-3000 km falan normalinden fazla yakar motor. tam olarak km soylemem ama belirli bir sure motor alisana kadar daha fazla yakit yakar.
ilerleyen zamanla ve km ile beraber yakit sarfiyatinda olmasi gereken seviyeye duser..

ben dizel aracimda bile ilk zamanlar sehir ici 7 ortalama ile gezdim (sakin kullanmama ragmen).
 
hayırlı olsun yenı aracın gule gule kullanman dileyiyle
 
Hayırlı olsun Kazasız belasız keyfini sür arabanın,,,:eek:key:

Sen yeni bir efsane aldın :D :D

gercekten oyle su ilk ortuyu actiklarinda dedim dogru secim cenk :) sunrooflu ibiza cupra olsa onu alicaktim 2 si arasinda cok gel git yasadim ama bunu sectim cunki bir eski aracimda ibizaydi
 
Geri
Üst Alt