Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1600tl lovato obd2 kendi ayarını yapan sistem + 148 muayene + 58 ruhsat + 25 tl sızdırmazlık + 20 tl ek1 formu ve doldurulması herşey bu kadar başka bi işlem üçret yok
bugün yine depomu doldurdum yine aynı değişen yok 420km yol yaptı ve ışık yandı yine ortalama 85 tl gibi yakıt aldım ortalama düşünürseniz 4 depo gaz harcadığım da çeyrek depo benzin harcıyorum.
ve 2011 medol ibizanın dgs şanzımanı patlar araç 1-3-5-7 ye geçmiyor 🙁 doğuş otoda 5 gündür bişi demiyor yazışmalar sürüyor demekten başka uykularımı kaçırıyor sadece
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.