Şimdi cebinde güzel bir para olduğunu düşünerek sıralıyorum
Difüzör (tabi plakanın olduğu yere siyah kaplamada dahil)150 tl civarı kaplama da 50 tl diyelim, ön lip 50 tl civarı, spoiler 150 tl civarı , marşpiyel 150 tl civarı , cam filmi arkalar 3 önler 2 ortalama 100 lira civarı , sunroof olsun yada olmasın siyah tavan filmi çektir bunun fiyatını bilmiyorum, uzun kısa sis farlarına yüksek lümenli cree led ( led far sistemi ) çifti 200 tl ortalama desek toplamda 600 tl, kapı altı seat logosu ( güzel duruyor aracımı satacağımdan yaptırmadım ) yaklaşık 80 90 lira civarı, ışıklı kapı eşiği 120 tl civarı , led stoplar ( fantastik ürünler mevcut
🙂 ) fiyatını bilmiyorum , rüzgarlık 50 ila 70 tl civarı, bu ayna kapaklarını siyaha kaplat fiyatını bilmiyorum.
Araç içinede double teyp ortalama 1000 tl civarı , ses sistemi döşet 1000 tl civarı da o vardır, araç içi ambians aydınlatma var ( çok tatlı duruyor ) fiyatını bilmiyorum , Ayak ve torpido aydınlatma , kol dayama , tavan lambalarının ledlerle değişimi, 3d bagaj havuzu 70 ila 100 tl arası.
Motor ve süspansiyon oynamalarına açıkcası karşıyım kendi fikrimdir. Onlardanda yaptıracaksan sırasıyla : Yazılım yüklet hp ve tork artışı gerçekleşir yasin abi yapıyor forumdan , yeni nesil bi hava filtresi var ondan al ozanda vardı o da sanırım kullanıcı etiketlerini bilmiyorum aracı çok rahatlatıyor diyorlardı, coil yaptıranlar var yay taktıranlar var seçim senin süspansiyon içinde bunu söyleyebilirim.
Extra olarak aracının gizli özelliklerini açtır kapalı ise 50 tl civarı buda.
Bayağı uzun yazdım benim şahsi fikrimdir bunların hepsi sen ne düşünürsun bilmem
🙂 şimdiden allah kolaylık versin...
🙂
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi