CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
adamın arac daha dolu ama say burak neler war...
Sen 2 aracın aynı kasa olduğunu zannediyosun henüz. Bu konuda yaptığın yorumlar bu temele bağlıysa zaten baştan kural hatası var.
adamın arac daha dolu ama say burak neler war... o deilde sende bilmiosun heralde az once 350 kg yazdın 250 kg olarak duzelttin o neolcak? ben en azından bska arabayı bilemiebilirim sen kendi aracını bilmiosun heralde kanka 250 den 220 e dustu bakalım daha nekadar dusucek
350 yazıp 250kg olarak mı düzelttim 😀 😀 Tamam öyle olsun 😀😀 Yöneticiler düzeltilmiş yorumları görebiliyo bildiğim kadarıyla. Baksınlar. O mesaja sadece son cümleyi ekledim edit olarak..
Öncelikle şunu söyleyim. Orjinal susturucunun çapı, yapılan egzoz sisteminin çapından dar ise, yaptığınız egzoz sistemi hiçbir işe yaramaz. Buji kabloları ve buji ile zaten güç alamazsınız. Çok yüksek güçteki turbo araçlarda ancak 1-2hp fark yaratabiliyo bunlar.. 4-2-1 Headers orta devirleri güçlendirmek için takılan bir headers. Son devirlere etkisi azdır. Benim arabadan gerçekten daha doluymuş 🙂 Kabloya kadar felan yazıyosak bende bide yüksek basınçlı benzin pompası var.Komple Eskoz sistemi(sonda orjinal son susturucu)
4-2-1 Headers
All Car Racing Chip
Yed marka komple İntake
Performans buji kabloları
Performans Bujiler
Bunlar var şimdilik...
kanka sonrada 220 yaptın yeme beni ya senin mat zayıf yada aracının agırlıgını bilmiosun
Ben o speclerdeki Golf'ün kısa şanzımanlısıyla denedim Mehmet Abi.. Cupra2'ye binmek, bakımlı temizine binmek herkese nasip olmuyo. İnsanlar ya gördüğü ölü Cupra2'lerle kıyaslıyo ya da bilmeden yorum yapıyo.fark 100 kg bile olsa bu çok ciddi bir farktır. bildiğim kadarıyla her 7 kg 1 beygire eşit. 200 kg fark olsa buda arada 30 beygirlik bir farka eşittir
fark 100 kg bile olsa bu çok ciddi bir farktır. bildiğim kadarıyla her 7 kg 1 beygire eşit. 200 kg fark olsa buda arada 30 beygirlik bir farka eşittir