Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 - 2011 Leon sunroof

bende de var, şimdilik su alma(rizedeyim :) ), ses gibi bir sıkıntı olmadı. yazı iple çekiyorum, daha hiç kullanamadım.
 

aralık 2011'de aracımı alırken sunroofla ilgili duydugum bir iki olumsuz şey benim de kafama takılmıştı fakat çok da önemsemeyip siparişe ekletmiştim, kimileri gereksiz bulabilir ama ben harika bir şey olduğunu düşünüyorum çok kullanışlı ve aracın görselliğine de etkisi olduğu aşikar..
yüksek hızlarda seyir halindeyken yarısından fazlası açıksa gürültü yapiyor normal olarak.. onun dışında sızdırma filan söz konusu değil.
1500 tl fark almışlardı, iyi ki var diyorum ve de kullanmaktan keyif alıyorum ben.



 
sunrof tabiki de normal araçlara gore biraz ses yapar ama zaten amaç sunroflu araç kullanmaksa o ses kulagına hiç gelmez bile.ben 120 140 bile açık halde gıttıgımı bılıyorum yazın bana çok keyif veriyor fırtına esintisi :) ama bence sunrofsuz araç araç degıl...
 
sunroffsuz leon mu olur..leona en yakışan aksesuar sunroff.. arabamı alırken özellikle beyaz ve sunrofflu aradım..
 
imkan varsa hiç düşünme... keşke standart olsa bütün araçlarda...
 
Geri
Üst Alt