Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009-2010 ibizaya lip

okan eğer yakınsan erya ya bence bi dene var olan lip senin araca alıştırma ile olucakmı ki olur fakat beğenirmisin80,100tl civarı bişeydi
 
bagalitcinin yapıcagı lip orjinali gibi olucagını pek sanmam ama yinede gidip bi fikir alabilirim peki seat orjinal sadece ön tampon veriyomudur yoksa butun bodykit almakmı zorundayız sadece ön tamponun fiyatı nedir acaba...

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

erya yakın yayları taktırır taktırmaz gidip bi bakiyim inşallah olur...
 
karlık güzelmiş bence Melih'im..
 
karlık güzelmiş bence Melih'im..

büyük değil mi biraz yavrucum. yani ne biliyim bana güzel de onu takınca kesin yana marşipiyer de lazım. hatta arka tampona da bişeyler lazım. iyiden havada kalcak yoksa.

haksız mıyım =)
 
ön taraf torpilli kardeşim ön taraf yerde de olsa güzel durabilir.. :)
 
arkadaşlar yeni tip ibizaya acaba ön tampona lip uygulaması yapıla biliyomu uretilmişmi acaba bi bilginiz varmı...? yoksada bi önceki kasa ibizanın lipi uyarmı sizce...?

mehmetelt isimli arkadaşımızda ibiza sport mevcut. Lip uygulamsı yaptı. fotolarına bakmanızı tavsiye ederim. yada mesaj yazıp bilgi alabilirsiniz.
 
melih aracın güzel olmuş kardeşim allah kazadan beladan saklasın...
 
güleçim bence gayet güzel listeye al derim..
E92'lerin vs. de aero paketleri bu tarzda mesela..

2010-Vorsteiner-BMW-E92-E93-V-MS-Aerodynamic-Package-Front-Angle-View-588x441.jpg
 
ben kendi aracım için eryada cupra r lipini denemiştim her şekilde denedik olmadı tamponun yapısı tamamen farklı
 
Geri
Üst Alt