Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 leon .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gallito

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Kas 2009
Mesajlar
312
walla klasik bi konu olcak ama askere gitcegim için arabayı satabilirm arkadaşlar. 2008 model daha 28000 km de trafige girmemiş desem dogrudur.okula giderken kullandım çogunu . 2 kere de şehir dışına gittim 5 bin km . 0 gibi tertemiz kazası değişeni yok . peder arabayı kullanmadıgı için 6 ay bomboş durcak . ilan koymıcam malum siteye. tanıdık warsa temiz bi arabaya binmek isteyen burdan konuşurz . niyetim % 50 lerde yani illaki satılsın die bişey yok . sadece 6 ay yatcak olması canımı sıkıyo.tabi 12 ayda olabilir henüz belli diil kısa uzun durumu . her haftasonu içini dışını bizzat kendim yıkadıgım sigara içilmemişir. küllük fln kullanılmamıştr. her ay buharlı makinayla koltuklar ve tavan temizlenmiştir. cidden tertemiz bi araba:) öne bi cupra tamponla eksiksiz bi araba olur kanımca :)

2008 seat leon stylence 1.6
28500 km de .
18 a5 replika jant.
eibach 5 cm yay .
kısa ve sislerde xenon.
krom egsoz .

fiyat 31.000 düşünüyorum .
 
melih bence gelince farklı bir sınıf sıfır araç almayacaksan satma.. yoksa aynı sınıf sıfır bir araç alabilmen için min 40 45 bin arasını gözden çıkarman gerek.. ikinci elde ise durum daha da vahim seninki kadar temiz bir aracı ikinci elde bulma ihtimalin yok denecek kadar az.. bulsan bile içine sineceği muamma..
 
melih senin araba griydi sanırım? birde en son fiyat ne olur pm atarmısın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt