erkani
Forumdan Uzaklaştırıldı
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmaya 🙂erkan abi banada kırmızı dikişli vites topuzuyla el freni alalım 😀
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmaya 🙂erkan abi banada kırmızı dikişli vites topuzuyla el freni alalım 😀
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmaya 🙂
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmem 😀yok abi ya arkayı düşünmüyorum uzuuun bi süre 😀 bu ıvır zıvırları bi toparlıyım diyorum vites topuzu el freni falan pedal setini sipariş verdik zaten mümin abininkinden
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmem 😀
60 milyona o kadar 😀
Biz orjinalciyiz oyle çakma ürünler araca takmayız aslanım 🙂
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmem 😀
Ulen yeme beni haciz memuru olan sensin iki ruşvete her ay cupra tampon takımı alırsın durziii 🙂sende para paket 😀 biz memur adamız 😀
Sen hiç konuşma deli kadir 🙂 sendeki parayla angaranın tüm köylerini alırsın ugraşmayın benim gibi garibanla 😛Uhuuuu iddia ya gell🙂 abi keske hepimiz senin gibi zengin olsak 🙂 🙂 🙂 🙂
Ulen yeme beni haciz memuru olan sensin iki ruşvete her ay cupra tampon takımı alırsın durziii 🙂
paralar havada uçuşuyor hayırdır