Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 Altea xl arka cama su gitmiyor

orhanbiltekin

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2016
Mesajlar
5
Yaş
32
Arkadaşlar 2008 Altea xl aracımın arka sileceğine su gitmiyor kolu geriye itince ön taraftan motor sesi geliyor ama su gitmiyor başına gelen veya çözüm önerisi olan varmı. Birde cam suyu motoru tam olarak nerede. herkese iyi forumlar.
 
ön cam yıka arka cam yıkama motorları ayrı oluyor arka motor çalışmıyor olabilir veya arka yıkamaya giden hortumlarda sıkıntı olabilir arka yıkamayı çalıştırdığın zaman araç altına su akıyor mu ? daha önce işlem yaptırdıysanız arka cam yıkamayı yanlış bağlamışta olabilirler
 
ön cama su geliyor da arka cama gelmiyorsa hortumlar ek yerinden çıkmış olabilir...
 
arka ve oncam motorları bırbırınden bagımsızdır arka bagaj bakalıtının altında cam fıskıye motoru muhtemelen motorun kömurlerı bıtmıstır yenısıyle degısmenız gerekecek sanırım geçmiş olsun
 
Motor sesi gelıyor su gıtmıyorsa hortumu cıkmıstir.skoda aracım vardi aynısı basıma geldi ek yerinden cıkmişti bagajı su dolmustu arabanın :)
 
Geri
Üst Alt