2006 Seat Leon Stop Lambası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o.gulerr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

o.gulerr

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Benim stop lambasına ihtiyacım var. Çıkma parça arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
Aradığım parça: Sol iç kısım (Bağaj kapağındaki kısım)

Ekli dosyalar

• big_199754373cov.jpg
    big_199754373cov.jpg
    39.6 KB · Görüntüleme: 16
Çıkmacıları arayıp sormak gerekir ama komple satarlar diye tahmin ediyorum

kurye ile elden teslime verildi

Usta sadece o parçaya 170-180 lira diyorlar. Çıkma olursa biraz daha uygun olur diye çabalıyorum 🙂 🙂

Usta sadece o parçaya 170-180 lira diyorlar. Çıkma olursa biraz daha uygun olur diye çabalıyorum 🙂 🙂
cokta pahalı değilmiş aslında...cıkma alırsan yaa sırıtırsa 🙂 yada şöle diyim cıkmacıda bu fıyata yakın verecek 3-5 lira için değmez hatta cıkmacıda daha pahalı bulursun cunku simsar olmuşlar 🙂

cokta pahalı değilmiş aslında...cıkma alırsan yaa sırıtırsa 🙂 yada şöle diyim cıkmacıda bu fıyata yakın verecek 3-5 lira için değmez hatta cıkmacıda daha pahalı bulursun cunku simsar olmuşlar 🙂

Asıl benim aldığımda sıfır ürün sırıtmaz mı? Diğerine göre daha canlı ve parlak olacak sonuçta. İkisini bir alsam 300 küsür lira 🙂)

Asıl benim aldığımda sıfır ürün sırıtmaz mı? Diğerine göre daha canlı ve parlak olacak sonuçta. İkisini bir alsam 300 küsür lira 🙂)
doğrudur şans...baktın sırıtıyo film cekersiniz olur biter....bol şans dileyim o zaman 🙂

Selam arkadaşlar. Benim stop lambasına ihtiyacım var. Çıkma parça arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
Aradığım parça: Sol iç kısım (Bağaj kapağındaki kısım)

Selam kardeşim;

Facebook seatclubworld 2.el sayfasında bir kaç gün önce görmüştüm bu stoplarını satan kırmızı bir leon üzerinde.. İstersen bi incele derim.. Hayırlı alışverişler şimdiden..

Scw Heryerde
️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
️Scw candır, Seat heyecan

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt