2006 1,6 stylance vites topuzu konusunda fikir

Direk değiştir hocam bence de dolmuşcu style olmuş bu 🙂 Komple değiştirmek yerine eğer olursa kılıfta alabilirsin kapatsın yeter sonuçta fazla da maliyetli değil 20-30TL ye vites kılıfları mevcut.

Direk değiştir hocam bence de dolmuşcu style olmuş bu 🙂 Komple değiştirmek yerine eğer olursa kılıfta alabilirsin kapatsın yeter sonuçta fazla da maliyetli değil 20-30TL ye vites kılıfları mevcut.
Haklısın dostum malesef benden önce alan kişinin zevkinden şüphe duydum, uzun süredir araştırdım uygun bir model bulamadım 🙂

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım herkese iyi forumlar, vites topuzu konusunda bir süredir sıkıntıya düştüm, uygun bir vites topuzu bulamadım bildiğiniz uyumlu bir model var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 17424

O değilde bunu senden önce taktıran aracın sahibinde hiç mi göz zevki yokmuş, onuda geçtim takan usta hiç mi arabanın binek otomobil olduğunu görmemiş , mecburiyetten dolayı ise ayrı konu ama orjinal vites topuzunun eskimiş olduğunu varsaysak bunu takacağıma deri kaplatırdım eski topuzu sıfır gibi olurdu. Çıkmacılarda bence kolay bir şekilde bulabilirsin muhtemelen golf 6 1.6 olan araçların vites topuzuda uyabilir hemde uyarsa araç biraz daha güncel kalmış olur, daha güzel olur.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Merhaba, 2009 1,4 tsi stylance aracım var. 6 ileri vites var ve benzer bir sorundan muzdaribim. Vites topuzu bulamıyorum. Aliexpress'te de bir alternatif bulamadım. Siz nasıl bir çözüm buldunuz, ne önerirsiniz bu konuda?

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt