Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 s-rider klima sorunu

Subasi0758

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ağu 2016
Mesajlar
2
Yaş
40
Merhaba arkadalar...
Arabamda klima sorunu olmaya basladi cukurdan gectigimde bazen klima durup tekrar calisiyordu daha sonraları ise kontagi actigimda digital klima ekrani butun gostergeleri yanip yanip sonmeye belli zaman sonra durmaya basladi ve klima calismaz oldu. Elektirikciye götürdüm klima residansi bozuk dedi ateşleme yapmıyormuş ve ön konsolun acilmasi gerek dedi.
Sorum sizlere;
1.Bu residansa ulasmak icin illaki konsolun açılması mi lazim
2. Bunun orjinali. Cikmasiyada yan sanayisi kac paradir.nereden temin edebilirim...
Bu arada soruna bi dugme taktigini ve atesleme yapmadiginda ona bastigimda çalıştığını ve sonra kapatabilecegimi soledi ge suanda oyle kullanıyorum...
Yardim ve onerilerinizi bekliyorum...
 
klima müşürüdür oo...ön konsol sökülmemesi lazım teyp kısmından alta kadar her yerden açılıp ulaşabiliyor.kalorifer peteği rezıdansdan bahsedıyorsa sağ göğsün torpido içersinden kapak var ordan ulaşılıyor..ustanın sanatkarına kalmış :)
pahalı bişi değildir servisten orjınalını temın edersınız kafanız rahar eder.yan sanayı alacaksınız bosch alman malı parçalara bakın. anlattıgınıza göre klima müşürü dıyorum.oto klimacı ustaları daha ii anlar
 
Geri
Üst Alt