osman 1.8t
Kayıtlı Üye
amladım bendeki 100 de kaç kilitli bilmiyorum ama 100/75 bence engüzeli yaptırmak lazım 100/100 de güzel ama lastikler virajlarda çabuk aşınır gibime geliyor
amladım bendeki 100 de kaç kilitli bilmiyorum ama 100/75 bence engüzeli yaptırmak lazım 100/100 de güzel ama lastikler virajlarda çabuk aşınır gibime geliyor
zaten drag sevmiyorum ben benim işim rolling çokta gerek yok 🙂 buda şeye benzedi kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş 🙂
Saolasın Emir cümlemize Rabbim kaza bela vermesin stok turboyla bişeyler yapmaya çalıştık.... Fakat senin aracın ve emeğinin yanında pek bir sözü olmaz 🙂 En çok hoşuma gidende böyle bir araca sahip olupta mütevazi ve alçak gönüllü olman buda benim nacizane fikrim....😱key: Umarım sende sorunsuz sıkıntısız projene devam edersin bunu her anlamda hakediyorsun....😱key:
kardeşim maksat muhabbet olsun bende rolling yapalım derken gerçek anlamda söylemedim bir araya gelip muhabbet olur açısından söyledim evet dediğin gibi 2 çeker bir araç için 280 bile fazla benim araçta 285 hp civarı veriyor ama 1.2.3 yok sıfırdan kalkışta hep patinajda anca 3 çün ortasında topluyor
Hafif jantları hızlı ivmelenme için istiyorum lastiklerden çok şikayetçi değilim zaten yeniler daha ancak bi daha alırsam lastik s001 düşünüyorum bakalım kısmet janta da daha bütçe ayıramadım 🙂
pirelli var bende ama mıchelin e geçmeyi düşünüyorum bir dönem kullanmıştım çok zevk almıştımOsman lastık ne kullanıyorsun?