ultraslanonur
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün ilandaki araca baktım adam en son 17.800 dedi. Aracın duruşu motor sesi fian sıkıntısız Tramerde herhangibir hasarı gözükmüyor. Yarın gel istediğin ustaya götür dedi adam. Yalnız benim kafamı kurcalayan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim ;
1- İlanda araçta hız sabitleyici yok diyordu fakat araca bindiğimde sol kolun üzerinde on/off tuşu yan tarafındada +/- butonu olduğunu gördüm bu hız sabitleyici değil mi?
2- Aracın sol ön koltuğunun yanında duran uzunca bir kol var sanırım koltuğu kaldırmaya yarıyor o ucundan kırık çok maliyetli birşey midir?
3- Bunun dışında arabanın heryanını dolaştım sadece sağ ön çamurluğun ön tarafında 1 karış bile sayılmayacak bir boya var adamda öyle söyledi zaten onun dışında sıkıntısı yok. Sizce fiyat iyi mi?
4- Son sorum arabanın göğüsünde teyp ve boşluk olan yer biraz yerinden çıkmış gözüküyor bu bir problem midir?
Teşekkür ederim....
bence guzel o dedıgın kol gıbı sey koltuk kaldırıyor ostım de yıldız sanayı sıtesınde bulursun o parcayı pekı ıbıza dusunurmusun aynı km de kırıkkalde var gzl bı arac var lınkını gonderdım tabı dızel degıl ama
Seat Ibiza 1.4 Signo 2002 Model 18.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62966198