Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 Leon

rsnalp

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2016
Mesajlar
6
Yaş
33
Arkadaşlar herkese merhaba . Geçtiğimiz günlerde bende 2001 model leon signo model bir araç alarak ailenize katılmış bulunmaktayım :) Yalnız bir takım prooblemlerimiz var siz bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
Aracın iç aydınlatma lambaları bazen yanıyor bazen yanmıyor aynı şekilde bagaj lambası da bazen yanıyor bazen yanmıyor, bide bugün fark ettim sol sis lambasıda bazen yanmıyor sizce bu problemleri neden yapar? Bide kumandayla arabayı kitlerken ilk bastığımda diğer 3 kapı 2. bastığımda şoför kapısı kitleniyor bu bir özellik mi yoksa arıza mı? Şimdiden teşekkür ederim :)
 
iç aydınlatmalar dediğin gösterge tablosu klima kumandaları ve ayna ayar düğmeleri gibi yerlerin ışıkları ise onlar komple polo da far yükseklik ayar düğmesi ve iç gösterge ışığının ayarının yapıldığı düğmeye bağlıydı bende de dediğim bütün ışıklar gitmişti o parçayı 100 tl ye değiştirdim sorun çözüldü.Sisler ise muhtemelen kabloda yama vardır bantlıdır orada oynadığından bir yanıp bir sönüyordur diye düşünüyorum bir elektrikçiye göstersen iyi olur.kapılar hakkında bilgim yok
 
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :) Yok iç aydınlatma diye kastettiğim şey tavan lambaları güneşliğin altındaki lambalar bazen yanıyor bazen yanmıyor bide aynı şey soldaki sis için geçerli işte :/
 
Anladım dediğim gibi elektrikçi yolu görünmüş size inşallah sigorta falan gibi basit şeylerdir .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
2001 leon singo var bendede tavan lambası işine gelince yanıyor bendede aynı sorun bulunmakta :)
 
2001 leon singo var bendede tavan lambası işine gelince yanıyor bendede aynı sorun bulunmakta :)
Siz dugmeye basıp yakmaya caliştiginizda da kafasına gore takılıyosa sorunu bilmiyorum :) ama kapı acıldıgında arada yanıosa kapı sivicleri mi nedir ismi tam bilmıyorum onlarda sorun olabilir
 
elektriksel donanımda sıkıntılar var...akü alternatör sıgorta paneli vs bırcok faktör var.elektrik ustasına gıdın
 
1. İç aydınlatma lambaları kapıyla ilgili olarak açma kapamada bir yanıp bir sönüyorsa süviç problemi var, içeriden kendi düğmesiyle on off yapıyor ve bazen yanmıyorsa anahtar problemi var.
2. Sis lambasında temassızlık söz konusu.
3. Bende aynı arabayı kullandım ama kumandayla ilgili ilk defa öyle birşey duydum. Hani açarken bazı araçlarda ilk basışta ön ikincisinde ise diğerlerini açar. Ama bunu kapamada neden yapsın ki.

Yada bunların hepsinin bir arada olmasının nedeni elektriksel sıkıntıyla bir alakası var.
 
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim öyleyse ben bi elektrikçiye gideyim en iyisi :)
 
Geri
Üst Alt