METEGE
Kayıtlı Üye
Sevgili arkadaşlar ; aracı yeni aldım tanımaya çalışıyorum, araçta ufak bir kusur gözüme çarptı. Kontağı açtığımda göstergede ABS ışığı yanmıyor, yalnız araçla sert fren yaptım ABS çalışıyor. Benim bildiğim ve gördüğüm kontak açtığında ABS yağ akü airbag vs birkaç lamba yanar ve sistem kontrolünden sonra söner, sadece akü lambası yanar çalışınca o da söner. Yalnız benim araçta ABS kontağı açtığında yanmıyor. Dün petrolde karşılaştığım bir 2001 Toledo sahibinden rica ettim kontağı açtı kapattı ABS yandı ve söndü, yine 2001 leon sahibi arkadaşa rica ettim onda da aynısı oldu. Acaba benim göstergede lamba mı patladı. Bir de rica etsem bir arkadaş kontak açınca yanan ışıkları resimleyip buraya koyabilir mi, en azından hangi ışıklar eksik bende onu görürdüm, zaten araca ince ve delikli deri Bora direksiyonu ve göstergeye krom halka takacağım o esnada direksiyon ve gösterge sökülmüşken yaptırırım.. Belki de sigorta sorunudur bilmiyorum yardınmınızı rica ediyorum. Teşşekkür ederim şimdiden verilen cevaplar için 🙂