Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oto 2000 ümraniyede veya servislerin ellerinde pert araçlardan bulabilirsiniz..
ayrıca sizi üyeleriz kısmında tanımak isteriz.teşekkürler
adres ve telefon bilgileri Adres: Ünitel Cad. Dr. Fazıl Küçük Sk. Akyumak İş Merkezi No:8/1
Ümraniye – İSTANBUL (Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi Arkası)
Telefon: +90 216 634 37 93
+90 216 634 42 93
+90 216 634 47 65
Teşekkür ederim.Bilgilerimde İstanbul yazıyor ama ben görev icabı Kars tayım Ümraniyede arştırmam zor. Bulan bilen duyan gören arkadaş olursa Telefonunu beklerim.Yardımcı olan arkadaşa şimdiden tşk ederim 542 697 48 63
Ayrıca Üyelirimiz kısmı derken.... anlamadım tam olarak
metin abi , şöyle bir durum söz konusu ...
-pixel( piksel ) tamiri yaptırabilirsin.benim aracımda ayrı şekilde 🙁 ... bende tamir ettirmeyi planlıyorum , yer araştırması yapıyorum şuan ... eğer olurda bulursam sana burdan veya ö.m yoluyla haber veririm.
-2.olarak ; ben o konsola uygun avrupa da modifiye edilen bizim kasa ibizalarda normal teyp çerçeveli ürünler gördüm.olursa bulursam çerçeveyi , sana yine haber vericem 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.