Mertkan
Kayıtlı Üye
Çok isterdim gelmeyi ama pazar günü dahil çalışmak zorundayım🙁,şimdiden iyi eğlenceler herkese..:hosgeldin:
Abi gelseydin de şu exeo'yu bi görseydik🙂🙂
Çok isterdim gelmeyi ama pazar günü dahil çalışmak zorundayım🙁,şimdiden iyi eğlenceler herkese..:hosgeldin:
Arkadaşlar burda bir yarışma düzenleyeceğiz yarışma şu şekilde olacak;
1)iki takım halinde yarışma olacak..Tüm yarışmacılar 2 kişilik takıma bölünecek ve o takım örnek a takımı olacak ve yarışta puanlama sistemine göre o takım şampiyon sayılacaktır..ilk 6 ya giren puan alacak puanlama;
1)10
2)8
3)6
4)3
5)2
6)1
şeklinde olacak ve iki oyuncunun puanlarının toplamı ile takım puanı oluşacaktır,yani bir nevi formula 1 gibi düşünün..
Şimdiden bol şans herkese,bu arada takım yarışma için eş secimlerine başlayabilirsiniz🙂
tabi ya ben sayayım alonso ,schumacher, Sebastian Vettel ,Mark Webber, Jenson Button, Lewis Hamilton, Felipe Massa,Kimi Raikkonen vs.....@porsche:cabrio:drag@bmw:ferrari:gicirbenim takim kendinden olusmaya baslamispuhahapuhahapuhahapuhaha
tabi ya ben sayayım alonso ,schumacher, Sebastian Vettel ,Mark Webber, Jenson Button, Lewis Hamilton, Felipe Massa,Kimi Raikkonen vs.....@porsche:cabrio:drag@bmw:ferrari:gicir