arthur
Kayıtlı Üye
kardeş otobüs ters bana ya ankaraya indikten sonra eve gidemem buraya otobus sabah 8 de var ilkDönüşte otobüs dönersin🙂
kardeş otobüs ters bana ya ankaraya indikten sonra eve gidemem buraya otobus sabah 8 de var ilkDönüşte otobüs dönersin🙂
kardeş otobüs ters bana ya ankaraya indikten sonra eve gidemem buraya otobus sabah 8 de var ilk
anladım kadirim onur eger kabul ederlerse tabiki takılırım.kadir gidip hemen dönecek misiniz yani yanınıza arkadaş ararsanız ben varım ha
abi 3gün ordayız biz bayilik işlemleri sözleşmeler vs. nasıl dersen öyle yaparız ama abi sıkıntı değil
eyvalah kardeşim saol ama kadirler orda 3 gün kalacaklar benim hemen geri dönmem lazım otobüste ters olunca omadı be yav saglık olsun inşallah başka sefereGelirsen mutlu oluruz abi başımızın üstünde yerin hazır
eyvalah kardeşim saol ama kadirler orda 3 gün kalacaklar benim hemen geri dönmem lazım otobüste ters olunca omadı be yav saglık olsun inşallah başka sefere
beraber gelip beraber dönücez kardeşim malesefCanın sağ olsun abi, inşallah biz bi Ankara yapar misafirin oluruz kısmet. @RedLine Kadir abi listeye belirttiğin kişiler senden hariç olanlar da 3 gün kalıcaklar mı burda yoksa, geri dönüş yapıcaklar mı? Eğer yapıcaklarsa Paşa abide onlarla birlikte dönerdi o bakımdan güzel olurdu
beraber gelip beraber dönücez kardeşim malesef
KY artık bomboş kardeşim 🙁 parktan çıkarmıyorum bile gözüm görmesin. başka araçla gelicemAnladım abi sağlık olsun o zaman. KY gelsin bari de bağcılar dolu dolu leon görsün 😀
KY artık bomboş kardeşim 🙁 parktan çıkarmıyorum bile gözüm görmesin. başka araçla gelicem